Hodnocení obchodu

5,0 426 hodnocení
5
422x
4
1x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Bohuslava Šavrňáková | 11.1.2022
Rychlé jednání
JZ Avatar autora Jana Zychova | 4.1.2022
Nemuzu hodnotit,zbozi bylo skladem,a zahy nebylo,tak nehodnotim. Snad jen to ze obchod ihned vratil penize! Snad priste.
Avatar autora Adam Černý (Administrátor) 4.1.2022
Děkujeme za hodnocení. Dotyčné zboží jsme měli na objednávku, ale u výrobce je bohužel momentálně vyprodané a z prodeje jsme ho dočasně stáhli.
RK Avatar autora radim kralik | 25.12.2021
M Avatar autora Maria | 15.12.2021
Mooc spokojená děkujii
TK Avatar autora Tomáš Káninský | 12.12.2021
MB Avatar autora Michal Brynych | 1.12.2021
NK Avatar autora Nora Kubošková | 9.11.2021
JM Avatar autora Josef Matoušek | 7.11.2021
pohoda
AO Avatar autora Antonín Opluštil | 1.11.2021
Zásilka byla celkem rychle vyřízena. Ještě se mi ale nestalo to co u vás. Napřed mi sdělela jedna balíkovna ve Starém Plzenci. když jsem tam dopoledne druhý den zašel, nic tam neměli. Odpoledne mi přišla zpráva, že zásilka je v jiné balíkovně ( na poště ), a to " z provozních důvodů". takže jsem šel pro balík 2 x. Jinak vše v pohodě. Opluštil
Avatar autora Adam Černý (Administrátor) 15.11.2021
Dobrý den. V předvánoční sezóně se bohužel menší balíkovny rychle zaplní. Děkujeme za trpělivost s vyzvedáváním objednávky.
Avatar autora Ladislav Čermák | 31.10.2021
LS Avatar autora Lubomír Sova | 24.10.2021
VB Avatar autora Vladislav Bednář | 24.10.2021
JB Avatar autora Josef Breitenbacher | 20.10.2021
Zboží dle představy, došlo brzy a v pořádku,
AL Avatar autora Anna losenkova | 16.10.2021
Rychle dodani. Doporučuji.
OH Avatar autora Olga Halászová | 14.10.2021
Avatar autora Jiři Špaček | 13.10.2021
Bez problémů.
VK Avatar autora VILMA KOVAŘÍKOVÁ | 13.10.2021
VU Avatar autora Vlastimil Urban | 11.10.2021
IM Avatar autora Ivana Müllerová | 10.10.2021
Rychlé bezproblémové dodání. S obrubou a plast.hřeby se pracovalo velice dobře. Spokojenost, doporučuji.
MP Avatar autora Milan Procházka | 10.10.2021
Spokojen.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné