Jak pomáháme získat vysněnou zahradu za rozumný peníz?

Naším dlouhodobým posláním je pomáhat hobby zahrádkářům i profíkům k široké, kvalitní a cenově dostupné nabídce zahradních stavebnin, zemin, hnojiv, osiv i dekoračních prvků a pracovních ochranných pomůcek.

Stejně jako na všechny i na nás doléhá doba zvyšujících se nákladů a růstu cen všeho okolo. I přesto ale víme, že i v roce 2023 lze pořídit v naší nabídce kvalitní a cenově dostupné položky. Pojďte si s námi projít kde u nás můžete ušetřit a za skvělou cenu vybavit i vaši zahradu!

 

plastove zahradni obrubniky levneU nabídky neviditelných obrubníků je nejlepší cena ta, kterou najdete u naší nabídky předpřipravených sad plastových zahradních obrubníků.

V nich najdete už hotové celé sety, které obsahují nejčastěji nakupované délky zahradních obrubníků (typicky 10, 16, 18 a 24 metrů) a rovnou k nim i potřebný počet ocelových nebo plastových hřebů.

Pro sady už máme hotové i přesně pasující obaly a rovnou na ně dáváme super slevy. A navíc ušetříte i čas při skládání objednávky, protože všechen materiál pro instalaci obrubníků už máte v krabici.

 

Stále oblíbenější jsou stavební geobuňky, které umíme za dobré ceny dodat i na paletách. Geobuňky obvykle instalujete na větší souvislé plochy, kdy jich potřebujete jednotky až desítky. Stačí se nám dopředu ozvat a dobrá cena pro geobuňky je jistá.

 

Nevybrali jste si mezi sadami obrubníků? Nevadí. I tak máme pro plastové obrubníky cenu dostatečně zajímavou. Poohlednédněte se třeba po našem 45mm obrubníku, který kromě dobré ceny má i vlastní praktické rohové spojky.

Díky nim se dá tenhle zahradní obrubník neuvěřitelně snadno pokládat do perfektních pravých úhlů. Rohová spojka se dá sehnat pro vnitřní i vnější položení obrubníku, a pro spojování má vlastní jednoduché zámky, které do sebe přesně zapadají.

 

Často se nás ptáte jak nejlevněji zpevnit svah. Dlouhodobě nejlepší poměr cena / výkon získáte instalací svahových dlaždic. Pro větší odběry nabízíme individuální domluvu a paletovou přepravu.

 

Ale Garden Style to nejsou jen stavebniny. Za skvělé ceny u nás najdete i spoustu dalších věcí: