Křemelina jemná frakce 0,5 µm–100 µm

Značka: Garden Style
20 Kč / ks 69 Kč / ks 129 Kč / ks 179 Kč / ks 299 Kč / ks 399 Kč / ks 999 Kč / ks od 20 Kč / ks 16,50 Kč bez DPH 57 Kč bez DPH 106,60 Kč bez DPH 147,90 Kč bez DPH 247,10 Kč bez DPH 329,80 Kč bez DPH 825,60 Kč bez DPH od 16,50 Kč bez DPH
SKLADEM ✓ SKLADEM ✓ SKLADEM ✓ SKLADEM ✓ Odešleme do 5 dnů Odešleme do 5 dnů SKLADEM ✓ Zvolte variantu
Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 7.10.2020 7.10.2020 30.9.2020 Zvolte variantu

Diatomitová hornina známá také jako křemelina v nejjemnější frakci 0,5 µm až 100 µm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čistá křemelina (diatomit), kalcinovaná a sušená při teplotě 650 °C. Hornina křemelina je tvořena schránkami jednobuněčných řas rozsivek.

Používá se v různých oblastech:

  • filtrace
  • odčervování domácích zvířat
  • prostředek proti hmyzu, roztočům, štěnicím, čmelíkům a především parazitům napadajícím ptáky
  • prostředek proti škůdcům, jako slimákům, mravencům a klíšťatům
  • vitamínový a antibiotický nosič
  • protihrudkující látka
  • pěstování bonsají a na výrobu křemelinové akadamy aj.

 Křemelina je velmi oblíbená jako součást podestýlky pro slepice a exotické ptactvo.

Křemelinu lze v případě zájmu dodat v širokém pásmu frakcí:

  • prach o velikosti 0,5 µm až 100 µm
  • granulát 0,3 mm až 0,7 mm
  • granulát 0,5 mm až 1,0 mm
  • granulát 1,0 mm až 3,0 mm
  • granulát 2,0mm až 6,0 mm


Forma: pevná látka, prášek a granule dle frakce jednotlivých částic

Zápach: bez zápachu

pH: 2
Objemová hustota: 350g - 400 g / l;

 

Základní složení:

  • SiO2: 85%
  • Al2O3: 5%
  • Fe2O3: 3%

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Záruka: 2 roky
Materiál: křemelina, diatomit, diatomitová hornina
Frakce: jemná, 0,5 µm - 100 µm
Zápach: bez zápachu
pH: 2
Objemová hustota: 350g - 400 g / l
Materiálové složení: SiO2: 85%, Al2O3: 5%, Fe2O3: 3%

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: